Krantje Juni 2015

Mei
vloog voorbij,
juni zal traagjes passeren     
omwille van het blokken en leren    
Een stomme bezigheid voor iedere student,           
Tot je het allemaal begrijpt en Newtons wetten kent.       
 

De rest van de inleiding is te moeilijk om op de site te zetten met die fotootjes ed. :)
Maar dit rijmpje was het belangrijkst!

 

Hallowkes!

 

De laatste maand vooraleer het kamp begint! En daarom plannen we net zoals vorig jaar een leuke afsluiter op vrijdag 19 juni. We spreken af om 18u aan het lokaal om samen gezellig te eten, een paar ideale afsluitergames te spelen en te eindigen met een ‘volle petrol’ feest t.e.m. 20u30!!! Het gaat een mooie afsluiter zijn, zorg dat je er bent! Een echte tweede activiteit is er niet, maar we zouden het fijn vinden om jullie eens op de Moorselse volksfeesten te zien en eens te passeren bij JoKriMo voor geschminkt te worden, een ijsje of gewoon ‘nen goeiendag’ te komen zeggen. :D

 

Ciaokes!
Lien en Woody

 

Dag knapen!

 

Het kamp is in zicht, maar eerst nog de maand juni begroeten. Wij komen samen op vrijdag 12 juni voor een dikke versnellingsbak! We starten om 18u30 en eindigen om 21u. Net zoals bij de snuffeltjes, zouden we het fijn vinden om jullie eens op de Moorselse volksfeesten te zien en eens te passeren bij JoKriMo voor geschminkt te worden, een ijsje of gewoon ‘nen goeiendag’ te komen zeggen.

 

Slu!
Ronny, Kwabbe & Dino

 

Beeuuuuuuuhhhhh !

 

Gelle hebt de Dijle getrotseerd en we zijn fier op jullie! Ook de terugweg verliep vlot, al had Hanne haar schoen beter in het oog moeten houden! Deze maand meeten we de 5de juni van 18u30 tem 21u. Breng je fiets mee aub! Er is geen 2de echte act ma we zien ulle graag verschijne op de Moorselse volksfeesten!    

sie joe leeter elligeetor!             
Pansjos en Bonjos

 

Preikes,

 

We verzamelen op zaterdag 27 juni om 20u tijdens de feesten. De bedoeling is om ons (B²) te zoeken op de feesten voor een feestelijke chillavond. Gelieve elk ook een feestelijke 5 euro mee te nemen voor 'de feestelijke pot'.          

Tot op de feestelijke feesten! 
feestelijke B².

 

Beste oldies,

 

Omdat we jullie dansspieren wat willen sparen zodat jullie op de Moorselse Volksfeesten totaal los kunnen gaan, zal er geen GA plaatsvinden deze maand.

Tot op de feesten!        
Lien

 

! ! Belangrijke boodschappen van algemeen nut ! !

 

1) De inschrijvingen voor het 10 dagen durende kamp openen vanaf 1 juni op de site!               Verdere instructies vind je bij je inschrijving.      

2) 26-27-28 juni zijn het de Moorselse Volksfeesten, waar ook JoKriMo een steentje aan bijdraagt. Komen is de boodschap!      

3) Bedankt aan diegenen die t-shirt ontwerpen ingezonden hadden.

Archief