Krantje Juni 2014

Pagina niet beschikbaar

Deze pagina van het krantje is momenteel nog niet beschikbaar. Probeer later opnieuw

 

Elaba lieve konijntjes,

 

Wisten jullie al dat deze maand de laatste is van het schooljaar? Dat wil zeggen dat je na deze maand niet meer naar school hoeft te gaan voor een zeeeer lange tijd. Tijdens de zomervakantie kan je dan met JoKriMo mee op kamp gaan tien dagen, leuk he! In afwachting daarvan hebben we deze maand weer een toffe activiteit voor jullie in petto.

 

Op VRIJDAG 20 juni verwachten we jullie om 18u aan het lokaal. Dit is niet de gebruikelijke dag en dat is omdat we iets heel speciaals gaan doen. We nodigen jullie uit om samen met ons te komen eten. Mensen die lekker gegeten hebben en zich goed in hun vel voelen doen plots gekke dingen op muziek… Inderdaad, we gaan er een knallend feestje achteraan gooien tot 21u. Zorg er dus voor dat je een slabbetje en je beste dansschoenen mee hebt!

 

Een week later gaan de jaarlijkse volksfeesten door in Moorsel. Op zaterdag 28 en zondag 29 juni kan je altijd wel leven bespeuren in en om en rond het lokaal. Niet alleen JoKriMo maar ook andere verenigingen zetten dan hun beste beentje voor voor het goede doel. Kom dus zeker mee genieten. Het programma krijg je vast nog in de bus.

 

Leutige groeten van het feestteam!

 

Rani: 0476 22 77 71

Lien: 0495 25 52 68

Woody: 0472 65 62 28

 

Hai die joengies en die meisies,

 

Onze haaaart is droef! Volgende jaaaaaar zoelen waai afschejt moeten nejmen van ienkele Joengelen. De uitroeiing zal njiet gebojren door een blinde stemming die waai zo grappig viejnden. Het zijn zaai die tee ouwd gewoorden zaain voor dieze groep die zoelen moeten vertreeken. Na het kamp zoelen zaai muteren ien Barry’s. Voor het zoever ist gaain we er nog een laatste lap op geven.

 

Op zaterdag 14 juni verwachten we jullie om 14u aan het lokaal. Doe kleren aan die nat mogen worden en breng een handdoek mee en eventueel wat reservekledij. We gaan musten breien voor onze oma’s en opa’s die wij zo graag zien. Al wie dit niet wil geloven maken we wel iets anders wijs. We gaan waterspelletjes spelen tot 17u. Bij slecht weer gaan we alsnog mutsen breien.

 

Twee weken later vinden de volksfeesten van Moorsel plaats in Vossem, ehm, in Moorsel. Wie zaterdag 28 juni tussen 14u en 17u afzakt naar het lokaal kan een extra opdracht voor Expeditie Joengelson bemachtigen. Allen daarheen!

 

Blinde groeten

Tom: 0472 07 98 84

Kwabbe: 0477 92 21 39

Dino: 0497 38 48 29

 

Yow Barry’s,

 

Hebben jullie al gemerkt dat zowel onze groepsnaam als de namen van jullie leiding van de groep met een B beginnen ? Wij hadden dat dit reeds lang in de mot en zijn druk bezig geweest het hele jaar door om leuke verrassingen te bedenken. Voor wie? Voor alle leden wiens naam ook met een B begint, dat zijn immers gewoon de Besten J.

 

Als je naam niet met een B begint ben je toch even hard welkom tijdens de activiteiten. Kom nu zaterdag 7 juni met je FIETS naar het lokaal om 18u30. We trekken dan samen richting park van Tervuren om daar wat te chillen. Zorg ervoor dat je op tijd bent want we willen zoveel mogelijk chilltijd nuttig benutten. Tenzij iemand in de vijver sukkelt, verdwaalt in den bos, aangevallen wordt door een vos, zijn ketting van de fiets onherstelbaar stuk gaat of ontvoerd wordt, zullen wij om 21u weer aan het lokaal staan.

 

Een geruststellende knuf voor de Bange Barry’s!

 

Bonji: 0477 25 33 60

Belle: 0499 23 58 31

Bé: 0485 84 63 41 

Dag groentengebroed,

 

Willen jullie deze maand een activiteit?

Bestook ons dan massaal met smsjes, mails, blaastelefoontjes, postkaartjes, enz…

 

Tom: 0472 07 98 84

Dino: 0497 38 48 29

Bonji: 0477 25 33 60

 

Trouwe Oldies,

 

We meldden het vorige maand reeds en intussen is het zover, de laatste GA van dit werkjaar van B² is geschied. En hoe?!!! Het was een knaller van formaat.

 

Rest ons alleen van jullie nogmaals hartelijk te danken voor het vertrouwen dat jullie ons geschonken hebben. In het bijzonder dank u aan de leiding die ons de toestemming gaf om het lokaal te schilderen, klapdeurtjes omhoog te hangen, miljoenen snippers rond te strooien, gratis vat te schenken en zoveel meer.

 

And now, the end is near…. Leve B²!

 

Kamp

Beste mensen, eindelijk is het zover, bij deze zijn de inschrijvingen voor het kamp geopend.

Omdat we dit jaar naar Duitsland trekken met het openbaar vervoer hebben we de kampprijs een tikkeltje moeten optrekken. Per persoon vragen wij daarom dat tikkeltje extra van 100 euro. Lees vooral verder voor jullie dit al in rekening brengen allemaal. We gaan niet naar Duitsland. Wie de echte kampplaats wil weten heeft 3 opties:

1.     iemand van de leiding omkopen met wat lekkers

2.     iemand van de leiding martelen

3.     inschrijven voor het kamp en wachten tot de kampbrochure klaar is

Wie optie 3 kiest wacht eeuwig geluk…

Schrijf daarom als de bliksem in via de site en stort vervolgens 130 voor het eerste kind, 100 vanaf het tweede kind op ons rekeningnummer BE36 7340 3371 4781.

Let wel, wij gaan niet mee met onze moderne tijd, nieuwe samengestelde gezinnen tellen niet als extra kinderen voor korting want dan zou de JoKriMokas wel eens leeg kunnen geraken.

Wie mag er mee op kamp? Iedereen die aan onderstaande punten voldoet:

1.     enthousiast zijn en er zin in hebben

2.     lid zijn van JoKriMo

3.     meer dan 50% van de activiteiten aanwezig geweest zijn

4.     ingeschreven zijn en betaald hebben.

Archief