Krantje April 2014

Pagina niet beschikbaar

Deze pagina van het krantje is momenteel nog niet beschikbaar. Probeer later opnieuw

 

Dag lieve knuffelkonijntjes,

 

Wisten jullie dat het vandaag 1 april is wanneer dit krantje bij jullie verschijnt? Op 1 april is het de uitgelezen dag om grapjes uit te halen. Alleen lieve grapjes natuurlijk want iemands vinger tussen de deur pletten bijvoorbeeld is niet leutig. Wij gaan deze maand met jullie een weekendje naar Disneyland! Gefopt!!!

Wat wij wel deze maand gaan doen staat hieronder zorgvuldig beschreven.

 

Op zaterdag 5 april gaan wij samensmelten met de Joengelen. Hoezo? We gaan een groot detectivespel spelen, namelijk Cluedo. Haal jullie loepen dus al  maar boven alsook geruite pakjes en kleine snorretjes. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat jullie dan alle geheimen zullen kunnen onthullen. De activiteit zal plaatsvinden van 14u tot 17u.

 

Een week later reeds willen wij jullie terug zien. We hopen er dus stiekem op dat jullie niet met vakantie zijn tijdens de paasvakantie, anders gaan jullie alle activiteiten van deze maand moeten missen. Zaterdag 12 april verzamelen we om 14u aan het lokaal voor ridicule spelen. Dit is een heel moeilijk woordje maar wij gaan er een fantastische uitleg voor verzinnen. Omstreeks het belachelijke uur van 17 mogen jullie weer naar huis gaan.

 

Heel veel knuffels van jullie hazelijke leiding!

 

Rani: 0476 22 77 71

Lien: 0495 25 52 68

Woody: 0472 65 62 28

 

Beste oudsten van de jongsten,

 

Het mooi weer is losgebarsten in België. Spijtig toch! Als de paashaas nu langskomt en eieren verstopt dan gaan ze allemaal smelten door de zon. Daarom gaan we deze maand regendansspelletjes spelen zodat het nog eens flink kan gieten. Als iedereen meedanst kunnen we nog hopen op een stevige moessonregen. Haha, grapje! De paashaas gaat immers geen paaseieren brengen want hij is ziek. Haha, weer een grapje!

Lees hieronder maar de niet-grapjes zodat jullie zeker op de juiste dag naar de activiteiten komen.

 

Op zaterdag 5 april hebben de Snuffeltjes ons nodig. Hun hersentjes zijn namelijk nog niet zo sterk ontwikkeld als die van de Joengelen en voor deze activiteit is een goede portie hersenen vereist. We gaan Cluedo spelen! Het belooft een zeer moeilijke casus te worden die maar amper opgelost kan worden. Indien jullie deze missie toch tot een goed einde brengen tegen alle verwachtingen in, zullen jullie kunnen genieten van eeuwige roem! Om 17u, na het ontrafelen van een groot mysterie, mogen jullie beschikken.

 

Beschik niet te hard en niet te ver want een weekje later worden jullie wederom om 14u aan het lokaal verwacht. Dit is inderdaad 12 april! Indien de gemeente een superaanvraag van jullie bijster pientere leiding goedkeurt dan gaan we een hoop lol beleven. Indien de gemeente de aanvraag weigert zullen wij alsnog iets heel leuk doen. Nu jullie zo een duidelijk informatie hebben gekregen willen wij iedereen op post zien dan tot 17u.

 

Vrolijke eieren!

 

Tom: 0472 07 98 84

Kwabbe: 0477 92 21 39

Dino: 0497 38 48 29

 

 

Hi dudes,

 

Wie van jullie is er actief bezig met: snapchat, met selfies, met othersies, met “nee, jijzelf bent mooi”,…? Wel voor ieder van jullie die nu heftig ja aan het knikken is hebben we goed nieuws. We gaan al die gekheden achterwege laten en komende maand dingen doen die de bomma en den bompa in hun tijd ook al deden. Check nog even jullie gsm, iphone, facebook en lees dan maar verder.

 

Op zaterdag 5 april hebben we een dubbele activiteit voorzien. Het is om dubbel te liggen van het lachen. Tussen 14u en 17u gaan we samen gezelschapsspelletjes spelen en pannenkoeken bakken. Jullie zijn misschien verbaasd en denken dat het een grapje is maar niets is minder waar. We gaan dit dus effectief doen! Denk aan de triomf die je zal ervaren bij het correct uitvoeren van pannenkoekgooidraai en de zestrioworpgansveelvooruit…

 

Twee weken later duiken we in onze sportkledij. Op zaterdag 19 april trekken we naar een besportbaar terrein om ons eens flink uit te leven. Wie denkt dat we klassiekers uit de kast gaan halen heeft het goed mis. Wij hebben als doel van jullie te laten zien dat het leven meer is dan sport alleen. Ook wie niet sportief aangelegd is is zeer welkom van 14u tot 17u.

 

Bonji: 0477 25 33 60

Belle: 0499 23 58 31

Bé: 0485 84 63 41 

 

Pieps,

Je moet geen glazen bol hebben om te kunnen voorspellen wat wij jullie hebben te vertellen. We gaan op weekend 25-26-27 april, dit is voor elk Preike die wil. De prijs is vastgelegd op 20 euro per persoon, dit kan iedereen betalen, zelfs iemand zonder loon.

 

Tom: 0472 07 98 84

Dino: 0497 38 48 29

Bonji: 0477 25 33 60

 

Wie er vorige maand bij was tijdens de geweldige interactieve GA in de parochiezaal, heeft kunnen constateren dat de mannen hun beste beentje hebben voorgezet. Als prijs mochten zij het thema van volgende GA kiezen. Dit is de verplaatsings-GA geworden. Alleen wie ons een sms stuurt zal te weten komen waar het feestje zal doorgaan op vrijdag 18 april. Alvast niet in het lokaal!

Leve B²!

 

Paaseierenraap!

Op zondag 20 april, met paasdag wordt er een paaseierenraap gehouden aan de Steenberg te Moorsel. De paashaas heeft ons beloofd van rond 14u daar wat lekkers achter te laten. Alle Snuffels en Joengelen zijn welkom!

Archief