Krantje Juni 2013

 

GAS-boetes

Overal wordt er over GAS-boetes gesproken dus waarom in dit overinteressant gazetteken dan niet? Lekker wel dus! Wij hebben de macht gekregen om onze mening dit jaar uitgebreid en ongezouten te spuien in dit boeksken en zullen er de laatste keer dit werkjaar eens dankbaar gebruik van maken si.

 

GAS-boetes, we zullen het maar meteen zeggen, zijn in onze ogen absurde manieren om geld uit de mensen hun zakken te kloppen. Ongetwijfeld hebben jullie reeds gehoord dat een jongeman een boete kreeg omdat hij een broodje aan het eten was op de trappen van een kerk. Wat sommigen onder jullie misschien nog niet weten is dat de knaap in kwestie hiervoor 3u vastgehouden is geweest. Ga het dan maar eens uitleggen aan je baas waarom plots je middagpauze verdrievoudigd is in tijd.

Bij deze krijgt u even een opsomming van GAS-boetes die wij op de site van een krant gevonden hebben en bijgevolg uit geen van onze vier duimen hebben kunnen halen.

GAS-boetes voor:

-straatmuzikanten in Leuven die vals spelen

-het gebruiken van confetti die meer dan 10mm doorsnee heeft en niet biologisch afbreekbaar is

-het zitten op leuningen van een bank

-het telegeleidevliegtuigeren zonder schriftelijke toestemming van de burgemeester

-het houden van een pitbull

-het laten uitvliegen van uw gewone duiven tussen 7u en 20u op dagen van wedstrijden en op zon- en feestdagen

-het dragen van vermommingen indien het geen carnaval is, u niet Sinterklaas, Zwarte Piet, de Kerstman of de Paashaas bent

 

Hieronder een creatieve lijst van KAMP-boetes waarover we kunnen stemmen met de leiding om deze in voegen te laten gaan.

KAMP-boetes voor:

-het kleiner dan 1m50 te zijn

-niet genoeg snoep aan de leiding te geven

-het niet opeten van de dagelijkse portie spruitjes

-het zuur kijken bij het eten van smoelentrekkers

-het opstaan voor de muziek wordt opgezet

-het geuren van excrementen

-het langer dan 5min.niet terugvinden van uw schoenen

-het plaatshouden voor je favoriete leiding aan tafel.

Nog suggesties? Laat maar komen!!!

 

Warme natte groetjes en tot activiteits!

 

Allerliefste Snuffeltjes

Wij hebben een triestig nieuwtje.. Juni is de laatste maand van het werkjaar en omdat het ook nog eens volksspelen zijn is er maar 1 activiteit deze maand. Wij weten het.. het is een kleine ramp. Om het een beetje goed te maken doen we een super leuke activiteit. We gaan waterspelletjes spelen.  Wij verwachten jullie 8 juni om 14u aan het lokaal en jullie mogen opgehaald worden om 17u. Neem wel kleren mee die nat mogen worden.

Uiteraard zouden we het fijn vinden moesten jullie ons een bezoekje komen brengen tijdens de volksfeesten. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we proberen van jullie zoveel mogelijk ijsjes te verpatsen en van alle kinderkindergezichtjes en dat van Dino geschminkt te krijgen. Allen op post dus tijdens het weekend van 21-22-23 juni.

Kusjes Dino en Lien.

 

 

Hoi hoi hoi

Het is al weer juni... En dat wil zeggen dat het onze laatste activiteit zal zijn. Dus doen we weer is super mega fantastisch. Het is ook weer een avondactiviteit dus we verwachten jullie op vrijdag 14 juni om 19u aan het lokaal om een geweldig eindejaarsactiviteit te spelen en dan afscheid van jullie te nemen om 21u.

Uiteraard zouden we het fijn vinden moesten jullie ons een bezoekje komen brengen tijdens de volksfeesten. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we proberen van jullie zoveel mogelijk ijsjes te verpatsen en van alle kinderkindergezichtjes en dat van Kwabbe geschminkt te krijgen. Allen op post dus tijdens het weekend van 21-22-23 juni.

 

Dus kom. Wees aanwezig. Wij zien jullie dan J

 

 

Yo, yo, yo, wij zijn de nonnen van Tremelo!

Direct een vette mop om erin te vliegen si. Willen jullie er nog eentje horen? Kom dan zeker in juni naar de activiteit die we voor jullie voorzien hebben.

Op vrijdag 7 juni spreken we om 19u af aan het lokaal. Dan gaan we jullie laten zien wat echt chillen is om een geslaagd weekend in te kunnen gaan. Omstreeks 21u mogen jullie huiswaarts keren want jullie zijn nog te jong om van de JoKriMo door te gaan naar een fuif.

Uiteraard zouden we het fijn vinden moesten jullie ons een bezoekje komen brengen tijdens de volksfeesten. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we proberen van jullie zoveel mogelijk ijsjes te verpatsen en van alle kinderkindergezichtjes en dat van Belle geschminkt te krijgen. Allen op post dus tijdens het weekend van 21-22-23 juni.

Shakes!

 

 

Hallo lieve scherpschutters,

Ciao!

Woody: 0472/65.62.28

 

Pagina niet beschikbaar

Deze pagina van het krantje is momenteel nog niet beschikbaar. Probeer later opnieuw

Pagina niet beschikbaar

Deze pagina van het krantje is momenteel nog niet beschikbaar. Probeer later opnieuw

Archief