Krantje Februari 2013

 

Februari. Wij zijn van mening dat de 2e maand van het jaar maar 1 belangrijke dag heeft, namelijk 14 februari. De dag van de liefde.

 

Maar wat is nu eigenlijk liefde?

Wij hebben wat opzoekwerk verricht en volgens verschillende knappe koppen is het een gevoel dat men heeft bij het begin van een relatie of eenzijdig is zonder relatie. Uiteraard zijn er “uitzonderingen” die heel hun leven bij elkaar blijven. Ook worden er hormonen en neurotransmitters in de hersenen aangemaakt. deze hormonen zijn verslavend waardoor we niet zonder die ene persoon kunnen. Deze o zo slimme mensen vinden deze emotionele reactie nogal primitief.

 

Misschien is deze verklaring wel juist… maar wij vinden het zo jammer dat ze de liefde op zo’n saaie manier beschrijven. Het is zoiets mooi…

 

Dat moet toch beter kunnen vinden jullie ook niet?

Wat dachten jullie hiervan:

Liefde, echte liefde, is je (uiteraard) goed voelen bij die persoon, maar niet gewoon goed. Als je bij die persoon bent dan voel je je thuis. Dan heb je het gevoel dat je nergens anders zou willen zijn. Je voelt je warm vanbinnen en je bent heel erg gelukkig. Je vertrouwt elkaar voor 100%  en kunt elkaar ook alles vertellen. Als je die persoon ook echt graag ziet dan verlang je ook naar elkaar. Dan verlang je ernaar om bij elkaar te zijn. Dan kijk je uit naar elk moment dat je samen zal doorbrengen

 

Als je van iemand houdt wil dat niet zeggen dat je van niemand anders kan houden. Wij houden ook van meerdere mensen, op verschillende manieren maar liefde is liefde J

 

Nu hebben wij jullie nog 1 ding te zeggen. Nog 1 ding om af te sluiten:

 

Ik hou van jou, I love you, je t’ aime, ich liebe dich, Ti amo, ana moajaba bik enzo verder enzo verder… We kunnen jullie zeggen in wel duizend talen hoe graag we onze leden zien.

 

Lien en Bé

 

Lieve lieve snuffellaars

 

Wij vliegen er weer eens in deze maand!

 

We beginnen meteen het 1e weekend van februari en verwachten onze handige Harry’s op 2 februari om 14u aan het lokaal. Wij gaan knutselen. Alles wat jullie maken zal op de spaghettiavond te zien en te gebruiken zijn door jullie trotse ouders. Jullie ouders kunnen jullie komen halen om 17u.

 

Onze 2e activiteit gaat door op 23 februari en wordt echt  geweldig :D. Dit zeggen wij om 2 redenen. Ten eerste omdat we een mega cool dorpsspel gaan spelen en ten tweede omdat wij een verrassing hebben voor jullie. Wat dat is zullen jullie dan wel zien. Dus kom allen tegen 14u naar ons lokaal. Wij zullen daar weergekeerd zijn om 17u.

 

Dikke knuffel

 

Lien en Dino

 

Dino: 0497/38.48.29.

Lien:  0495/25.52.68

 

Joe de manne !!

 

Het is de 2e maand van het jaar en dat wil zeggen dat wij ook 2 net klaargestoomde activiteiten voor jullie hebben.

 

De eerste zal doorgaan op 16 februari van 14u tot 17u. We trekken er op uit, ofwel het dorp in, om een mega cool dorpsspel te spelen.

 

Voor de 2e activiteit wilden we iets actiever doen en dus gaan we sporten. Natuurlijk denken jullie nu dat het daar veel te koud voor is, maar jullie vooruitziende leiding heeft daar al een oplossing voor bedacht. Jullie gaan namelijk binnen sporten en nee niet in het lokaal. Het sporten zal doorgaan in de Steenberg. Jullie worden allemaal verwacht om 14u aan het lokaal en zullen daar terug zijn om 17u. Gelieve alles behalve zwarte zolen aan te doen.

 

High five,

 

Tom, Bonji en Kwabbe

 

Tom: 0472/07.98.84

Bonji: 0477/25.33.60

Kwabbe: 0477/92.21.39         

 

Hallo daar Barrydudes,

 

Februari februari aan de wand, wie is de beste schaatser van de JoKriMo? Antwoorden op deze vraag en op nog meer ongestelde vragen zijn te verkrijgen bij jullie sympathieke leiding.

 

Op zaterdag 9 februari vindt ’s avonds het jaarlijks concert van de plaatselijke harmonie plaats. In de namiddag gaan we ons wagen aan een 1 tegen allen van 14u tot 17u in en rondom (op?) het lokaal. Doe dus zeker niet jullie paasbeste kostuum aan want daarvoor is het nog veel te vroeg.

 

Voor de 2de activiteit hebben we weeral een primeur! Op zondag 24 februari wordt er met de jeugdraad van Tervuren een groot bosspel georganiseerd in het bos rond het park. Wij hebben besloten eens te gaan kijken wat zij in hun mars hebben en mee te doen. We verzamelen IN TERVUREN aan de welbekende bootjes om 13u30. De activiteit zal daar stoppen om 17u. Wie er niet op eigen kracht geraakt mag een lift aan Bé vragen maar zij heeft geen autobus …

 

Veel groentjes en een beetje fruit en een kiwi

 

Belle: 0499/23.58.31

Bé: 0485/84.63.41

 

Helleuw daar,

 

Bij deze wil ik jullie warm aanraden van een slowke te komen dansen opde ValentijnsGA op vrijdag 15 februari om 21u. Wie weet heb ik deze maand nog wat anders in petto? Check jullie mails en gsm’s want misschien verschijnt er nog een berichteken.

 

Greets!

 

Woody: 0472/65.62.28

 

Hi loverboys en lovergirls,

 

Kom gewassen en geparfumeerd naar de ValentijnsGA op vrijdag 15 februari vanaf 21u in het lokaal. Een langgelokte roodharige DJ zal ons die avond voorzien van alles wat wij willen horen.

 

Fien: 0496/72.18.02

Joyce: 0472/36.47.08.

 

Pikante mededelingen

 

Een zeer opmerkelijke mededeling waar jullie allemaal al enkele bladzijden lang op zaten te wachten is hier:

 

De inschrijvingen voor het ledenweekend zijn geopend! Omdat wij een zeer spaarzame jeugdbeweging zijn vragen wij nog steeds slechts de som van 30 euro voor een weekend vol plezier en ook wel wat eten en drinken. Inschrijven zal op de site van de jokrimo.be kunnen. De betaling mag gebeuren op rekeningnummer BE36 7340 3371 4781.

 

Wanneer? 1-2-3 maart

Waar? De Witte Hoeve

Al wie ingeschreven is krijgt op tijd en stond een ledenweekendboekje met verder info.

Archief