Krantje Mei 2012

Hup, Holland, Hup!

 

Beste Jokrimovietenaren,

 

Allereerst willen wij jullie persoonlijk bedanken voor jullie gulheid op de carwash en het frietkot. Dankzij jullie hulp is de JoKriMo staatskas goed gespijsd waardoor het kamp nog leuker kan worden!  Maar meer heuglijk nieuws valt er te melden! Eind Juli gaan we immers op kamp in het land van onze (soms) uiterst sympathieke noorderburen.  Patat zei de rat! In Holland? Vroeg de hond in de mand. Is het het waard? Vraagt dan weer het paard. Het paard blijft één van de nuttigste dieren op de boerderij, zei de boer luid. Alsof het paard zelf daar boodschap aan had. Hij spande de merrie voor zijn tractor en gaf een stevige ruk aan het bit, zodat het dier verschrikt een achterwaartse trap tegen de amechtige pruttelende machine gaf. Meteen sloeg de motor aan met een diep, mannelijk geronk. Wat leren we hieruit? Het paard is een betere mechanieker dan de gemiddelde garagist.

 

Snuffeltjes, Snuffeltjes, onze allerliefste snuffeltjes,

 

Wat is de maand snel gegaan!  Wat willen we natuurlijk met zo’n fantastische activiteiten die de leiding voor ons voorzien?! Het zwemmen met zo’n gigantische bende was enorm leuk en ook het dorpsspel was enorm geslaagd

ook al waren er niet zoveel kindjes die konden komen meedoen!

Wat staat er op het programma voor de maand mei?

Op zaterdag 12 mei komen we in het lokaal samen om te knutselen!! Jullie zijn allemaal welkom vanaf 14 u! Als we om 17u uitgeknutseld zijn, mogen jullie met mama en papa mee naar huis!

 

Op zaterdag 19 mei dan, is het alweer tijd voor onze tweede activiteit van de maand!! Wat we dan allemaal gaan uitsteken verklappen we nog niet maar het wordt een grote buitensport-namiddag!

 

Trek sportieve kledij aan die ook een beetje mag vuil worden. Voorzie ook best waterdichte schoenen en een regenjasje. We weten nooit dat het weer niet meezit.

Om 14u komen we samen aan het lokaal waarna we naar sportievere oorden vertrekken en om 17u zullen we terug aan het lokaal zijn!

 

Tot dan lieve spookjes!

 

Joeng, joeng, Joengelen,

 

Zijn jullie klaar voor alweer een prachtige maand? Na het zwemmen en de carwash van vorige maand komen er nu weer twee gigantisch toffe activiteiten aan!

Laat ons eens samen kijken naar het programma deze maand:

Op zaterdag 12 mei vragen we jullie met jullie fiets naar ons te komen We zullen die hard nodig hebben. Om 14u verzamelen we aan het lokaal om daarna te vertrekken voor een namiddagje “Parkspelen”. Wie een helm heeft, brengt die ook liefst mee!

Om 17u zouden we dan terug aan het lokaal zijn.

 

Op zaterdag 19 mei gaat onze tweede activiteit door!

We gaan een gezellige avondje samenzijn. Wij zorgen voor de barbeque,de drank, de groentjes en dergelijke. Wat we jullie vragen, is om zelf vlees mee te brengen en een kleine bijdrage van 3 euro.

Hebben jullie er al zin in? Wij wel hoor!!

 

Tot dan allemaal!!

 

 

Goeiendaaag!

 

Allereerst zouden we jullie willen bedanken voor jullie hulp bij de carwash. Dankzij jullie medewerking hebben we weer wat centjes bij en kunnen we nog een stuk verder met het plannen van leuke activiteiten en natuurlijk bovenal, het kamp! Dit kamp gaat eind juli door, hou zeker die periode vrij.

Wat gaan we in de maand mei doen? Welnu! Zaterdag 12 mei, uiterlijk van 19u tot 22u gaan we een pokernightje placeren. Legt u zelf niet zo graag een pokerke? Kom dan gewoon voor de gezelligheid en de sympathieke mensen J

 

Op zaterdag 26 mei gaan we een nog nooit vertoonde, nooit uitgevoerde, zeer vreemde maar daarom niet minder leuke, 1 tegen Allen doen! Wat dit precies inhoudt, moet je zelf maar is komen checken. Deze activiteit gaat door van 14u tot 17u.

 

Ciaokes Byekes!

 

Sympathieke Tom, Belle en Kwabbe

 

Preikippen,

 

Ook voor ons is weer een nieuwe maand aangebroken. We gaan weer samen op pad op zoek naar avontuur en plezier. Op zondag 20 mei gaan we het grote central station-spel spelen. We spreken af aan ons lokaal om 14u en zullen terug zijn rond 18u. Wie een buzzypass of tramabonnement  heeft, breng die zeker mee. We gaan de wereld redden!

Tot dan!

 

 

Super Oldies,

 

Maak jullie klaar voor een kleine sprong terug in de tijd want we gaan terug naar de Nineties. Van Faithless tot Nirvana, van Anouk tot the Spice Girl, alles komt aan bod! We starten vanaf 21u! 

 

Iedereen welkom!!

 

Makke en Fien

 

Mededelingen:

Lieve leden, beste ouders,

 

* Ontwerpen voor de t-shirts zijn nog altijd van harte welkom!!

 

* Nogmaals een herinnering dat jullie de buitenlandse siskaart niet mogen vergeten aan te vragen! Deze is nodig om mee op kamp te kunnen!

 

* Ons rekeningnummer is veranderd: BE36 7340 3371 4781

 

* Vanaf juni kunnen jullie beginnen inschrijven voor het kamp. We geven jullie wel al eventjes mee dat we de prijs van het kamp een beetje zullen moeten optrekken om uit de kosten te geraken! Meer info hierover volgt! Bedankt voor jullie begrip

 

OUDERS:

Lieve ouders;

 

Op zaterdag 26 mei zijn jullie om 11u welkom aan het lokaal voor onze allereerste ouderactiviteit! Wat we gaan doen houden we nog eventjes voor ons, maar het wordt een toffe middag! Om 14u zullen we terug zijn in Moorsel! Gelieve in te schrijven bij Bé en een kleine bijdrage van 2 euro mee te brengen.

 

Bé: 0485/84.63.41

 

Archief