Krantje Maart 2012

Beste Vrienden van de JoKriMoritaanse familie!

 

De tijd is weer gekomen, tijd voor een groot feest. Dit wil je echt niet missen, hier moet je zijn geweest! Uiteraard hebben we het hier over de Spaghetti-avond., want wie zou hier niet heen willen? Zelfs al bent u geen liefhebber van de fijnste deegwaren uit het verre Italië, komt u toch gewoon voor de ludieke sfeer die het hele gebeuren met zich brengt? Wie wilt hier niet komen om oude bekenden van op het fantastische ledenweekend terug te zien en prachtige herinneringen op te rakelen? Ach, het ledenweekend, zo geweldig en zo veel te kort… Als we eraan terugdenken vult het onzer aller harten met blijdschap, doch het maakt ons ook wat melancholiek. Laat ons hopen dat het kamp even ongelofelijk zalig wordt als het voorbije ledenweekend.

Dit kan helemaal geen probleem zijn met al deze mooie, prachtige mensen die JoKriMo zo geweldig maken. De Snuffelkes, de Joengelen, de Barry’s, de Preikes en ook een beetje de leiding doen het elke keer weer. Wij, de leiding, hopen jullie allen zo spoedig mogelijk weer te zien.

Arrivederci!

 

Snuffeltjes, Snuffeltjes, onze allerliefste snuffeltjes,

 

Zijn jullie allemaal al bekomen en uitgeslapen van ons super geweldige ledenweekend? Wij hebben nog kleine oogjes hoor! Spijtig genoeg is dit weekend alweer voorbij en moeten we ons al klaar maken voor de volgende geweldige activiteiten in maart!

 

We gaan van start met onze jaarlijkse kaartenverkoop voor de spaghettiavond. Op

zaterdag 10 maart gaan we vanaf 14u op pad om zoveel  te verkopen als we kunnen. Iets voor 17u komen we weer samen om onze centjes te tellen. Daarna mogen jullie huiswaarts keren.

 

Op zaterdag 17 maart zijn jullie welkom om van onze fantastisch lekkere spaghetti te eten. Vanaf 17u is iedereen welkom in de parochiezaal van Moorsel!

 

Op zaterdag 31maart gaat

onze laatste activiteit van maart door!

Het wordt een speciale verrassingsactiviteit die onze geweldig, fantastisch lop Lien in elkaar gaat steken voor jullie! Wees er dus allemaal zeker bij van 14u tot 17u!

 

We zien jullie snel allemaal!!

 

 

Lieve patatjes,
WAT EEN LEDENWEEKEND! Wie er niet bij was moet toch zooooo veel spijt hebben?! We hebben super veel positieve reacties gekregen van jullie allemaal en wij, de leiding, is dan ook zeer tevreden. Nu februari spijtig genoeg weer achter de rug is en plaats gemaakt heeft voor maart komen er weer “neige” activiteiten aan.
Op zaterdag 1O maart gaan we kaarten verkopen voor onze spaghettiavond. We vertrekken om 14u aan het lokaal en wanneer al onze kaarten verkocht zijn komen we iets voor 17u weer samen aan het lokaal. Daar tellen we en zien we welk groepje gewonnen heeft. Om 17u mogen jullie dan weer huiswaarts keren.
Op 17 maart gaat onze spaghettiavond door in de parochiezaal van Moorsel. Vanaf 17u zijn jullie en jullie hele familie, vrienden, klasgenoten,... welkom voor megalekkere spaghetti!
Op zaterdag 24 maart spelen we een superduper dorpsspel . Om 14u staan we klaar aan het lokaal MET FIETS en helm. Vergeet dit niet, zeer cruciaal!! Om 17u zijn we uitgespeeld en spreken we terug af aan het lokaal!

Beste Barry‟s!
Wij missen jullie. Het weekend was zo gezellig en plezant, vooral hier in dit land. Singing balie walie doedel lomdidee zegt men soms. Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer te zien.
Misschien 10 maart? Want van 14u tot 17u gaan we kaarten verkopen voor de spaghettiavond. Dit is heel belangrijk voor de JoKriMokas te spijzen, daarom hopen wij op jullie steun!
Onze 2e activiteit is nog leuker! We gaan zaterdag 24 maart Bowlen te Leuven! Het uur zal later medegedeeld worden. Om mee te doen vragen we wel 5 euro per persoon. Zeker komen!
Tot dan!
Belle, Tom, Kwabbe

Lieve Preikopjes,
Deze maand doen we iets ongelooflijk leuks en wie dit mist is een ei! Deze maand gaan we samen naar Aqualibi!!! De datum gaan we per doodle beslissen zodat zoveel mogenlijk mensen mee kunnen. Meer informatie volgt dus nog :)
Op 17 maart gaat onze jaarlijkse spaghettiavond door in de paro-chiezaal van Moorsel. Vanaf 17u zijn jullie allemaal welkom. Diegenen die het zien zitten, mogen ons die avond ook helpen. Jullie kunnen iets laten weten aan Colla, Tom en Lander!
Tot dan!!

Prachtige Oldies,
Op vrijdag 16 maart is het terug zover! De volgende Gezellige avond is er alweer. Zoals altijd gaat deze gezellige avond onze jaarlijkse spaghettiavond vooraf! Deze keer maken we de muziek zelf aan de hand van Guitar Hero, jullie allemaal wel zeer bekend!
Vanaf 22u zijn jullie welkom in de parochiezaal van Moorsel!
Op zaterdag 17 maart gaat onze jaarlijkse spaghettiavond door in de parochiezaal van Moorsel! Vanaf 17u is iedereen welkom! Wie ons een handje wil toe steken, mag ons altijd iets laten weten Jullie kunnen terecht bij Colla, Tom en Lander of bij de redactie!
Hopelijk tot dan.
Makke en Fien

Wat eten we vandaag? Spaghetti, spaghetti, spaghetti!
Jullie weten het nu wel he? Op 17 maart gaat onze jaarlijkse spaghettiavond door in de Parochiezaal van Moorsel. Vanaf 17u zijn jullie van harte welkom. Vrijwilligers die ons willen helpen? Geef een seintje aan Colla, Tom en Lander of de redactie.
Al diegenen die thuis nog tombola hebben mogen ons ook altijd een seintje geven!

Archief