Krantje Oktober 2012

Pagina niet beschikbaar

Deze pagina van het krantje is momenteel nog niet beschikbaar. Probeer later opnieuw

 

Dag lieve schattekes

 

Een nieuwe maand, nieuwe activiteiten 

 

We zullen er meteen invliegen met een geweldig bosspel op 13 oktober. Wij verwachten jullie om 14u aan het lokaal en wij zullen terug zijn om 17u

 

Natuurlijk is dit niet onze enige activiteit. We gaan ook… (tromgeroffel graag) we gaaaaan… kwissen J dus bereid jullie voor, stop je hoofd vol met leuke weetjes en wij zien jullie 27 oktober van 14u tot 17u aan ons lokaal

 

Heel veel kusjes en knuffels

 

Dino: 0497/38.48.29.

Lien:  0495/25.52.68

 

Dag coole gaste en knappe meisjes

 

Er is een nieuwe maand begonnen en jullie weten wat dat betekent…

 

Jullie gaan op 6 oktober het bos in om een mega cool bosspel te spelen. Dus wees om 14u aan het lokaal, jullie zullen terug zijn om 17u.

 

Om jullie maand nog fantastischer te maken gaan jullie 27 oktober naar de cinema. Om 14u aan het lokaal. jullie zijn terug wanneer de film gedaan is. En even heeeeeeeeeeeeel BELANGRIJK: vergeet geen 5 euro mee te brengen. Geef die dan aan je leiding dan zorgen zij dat je inkom betaald wordt.

 

Nu nog nen high five voor de gaste een kus voor de maskes en wij zien jullie dan

 

Tom: 0472/07.98.84

Bonji: 0477/25.33.60

Kwabbe: 0477/92.21.39

 

Ha de Barry’s,

Aan allen die de ziel uit

hun lijf getrapt hebben, proficiat, ’t was de max mannen! We hebben laten zien dat wij als grote garnalen uit Moorsel ons mannetje(vrouwtje) kunnen staan. Deze maand op het programma 2 spetterende activiteiten. Hoe kan het ook anders? We zijn wel de Barry’s he Dude.

 

Op ZONDAG 7 oktober gaan we een activiteit die we in het verre verleden deden weer wat leven inblazen. We gaan een hele dag sporten op een zeer plezante manier. We trekken naar het Blosodomein in Hofstade voor een hele dag. Zorg er dus voor dat je picknick bij hebt en voldoende drank alsook sportieve kledij. Verzamelen gebeurt om 9u aan het lokaal en terugkomen doen we na een schitterend optreden van School is Cool om 18u30. We vragen een kleine bijdrage van 3 euro voor de inschrijving van het sportival.

 

De tweede activiteit hebben we lekker zelf bedacht en uitgevonden en uit onzen duim gezogen. Het is een nog nooit gedane activiteit, namelijk het shopspel. Wat dit inhoudt mogen jullie zelf komen ontdekken op van. Wie een BuzzyPazz heeft, breng die maar mee want er is een kans dat jullie die gaan kunnen gebruiken. Geld meenemen moet niet want het is niet de bedoeling van winkels leeg te kopen.

 

Belle: 0499/23.58.31

Bé: 0485/84.63.41

 

Vereeuwigde Preikes,

 

We hebben ze daar nekeer schoon op hun nummer gezet in Tervuren met de gocartrace. Uiteraard is de overwinning te danken aan de schitterende leiding, mezelf ;-). Nu ik weet dat jullie een goed stel ledematen aan jullie lijf hebben hangen wil ik dat uitbuiten bij de volgende activiteit. Ons fritkot is rijp voor de kerstboomverbranding dus is het tijd om een nieuw te bouwen. Dit gaan we doen vrijdag 26 oktober om 18u aan het lokaal tot het klaar is. Wie denkt bruikbare materialen te hebben mag mij mailen of FBen.(woodyvs@gmail.com) Al wie niet komt is een microgolf! Tot dan 

 

Woody: 0472/65.62.28

 

 

Het moet gezegd, komende gezellige is er eentje om U tegen te zeggen. Vrinneke en Vronneke gaan ons meenemen naar de wereld van de kleinkunst. Laat u niet afschrikken door de naam want we wéten gewoon dat iedereen begint te brullen bij liedjes als ‘ik wil je’. Als kers op de taart zullen er koekjes voorzien zijn. Als slagroom op de ker s op de taart mogen jullie rekenen op enkele spetterende gastoptredens. Kom dus allemaal naar het lokaal op vrijdag 26 oktober vanaf 21u.

 

Verleidelijke groeten van jullie verkoelende leiding!

 

Fien: 0496/72.18.02

Joyce: 0472/36.47.08.

 

 

Deze maand een pikante mededeling die enkel en alleen voor de ouders bedoeld is. Kinderen en anderen die niet onder deze categorie vallen, gelieve de ogen meteen te sluiten en de blik af te wenden.

 

Beste ouders, normaal gezien heeft het gros van jullie de uitnodiging al via mail gekregen maar bij deze melden we het nogmaals:

Zaterdag 6 oktober voorzien wij een infomoment voor de ouders in het lokaal om 19u. Wanneer jullie genoeg geïnformeerd zullen zijn nemen we jullie graag mee op dropping. Dit lijkt ons de ideale activiteit voor jullie om de mede-ouders ((nog) beter) te leren kennen. Aarzel dus niet, zoek een babysit voor die avond - niet de Colla want die gaat al ergens babysitten-en  kom ons verblijden met jullie aanwezigheid.

 

Lieve groetjes van ons allemaal!

 

Archief