Krantje November 2011

 

Geachte hoogwaardigheidsbekleder,

 

Zie hier het cumulus van onze komende activiteiten evenals een intrigerend, helder en uitermate duidelijk neergepend naslagwerk omtrent de modernste versie van een des Moorsels populairste Jeugdbewegingen, een groep wildebrassen die sedert hun blijde intrede in de wonderbaarlijke wereld van het jeugdvertier in een gezellige container sinds het jaar 1983 des Heerens menig hand beroerd heeft! Hoewel deze spreekwoordelijke toren van Babylon (=het lokaal, nvdr.) geen stratosferische toppen scheert, wekt het amuseren in dit monument bij het gepeupel sentimenten van euforie op waarbij zelfs Michel Wuyts’ vreugde bij de wereldtitel van die dekselse vrijbuiter van een Tom Boonen verbleekt. Maar genoeg getreuzeld, laat ons niet langer stilstaan bij onze triomfen uit het verleden, dergelijke dappere daden dienen dezer dagen doorgaans simpelweg door decadente meneertjes en mevrouwtjes bij een aangenaam knisperend haardvuur opgerakeld te worden in de hoop ons te kunnen verpozen met hun meesmuilende mijmeringen.
Doch, menigmaal omwentelde de maan, die malle sateliet van ons, onze hemisfeer terwijl wij moedeloos trachten onze horizonten te verruimen zonder na te denken over de consequenties van onze daden. Wie zijn wij? Wat drijft ons?
We zijn het aan onszelf, en aan zij die na ons komen, dan ook verplicht om reikhalzend uit te kijken naar datgene wat de toekomst ons moge brengen: JoKriMo!

 

 

Lieve schattepatatten,

Na een bewogen bosspel en een super leuke percussienamiddag is het weer tijd voor een nieuwe maand en dus ook nieuwe activiteiten.

Het wordt een bewogen maand want op zaterdag 12 november vliegen we er al meteen in. We hebben de sportzaal in de steenberg gereserveerd en gaan een namiddagje sporten. Van 14u tot 17u zullen wij bloed en tranen zweten en sporten tot we erbij neervallen. Dus trek jullie sportschoenen al maar aan!!

 

Ook dit jaar doen er weer enkele van onze mede-leden mee aan een fantastisch toneelstuk. Dit toneelstuk gaat ook dit jaar door in pachthof Stroykens te Duisburg. Op zondag 20 november omstreeks 14u45 spreken we af in Duisburg, dus niet aan het lokaal. Moesten er toch kinderen zijn die graag mee willen gaan, maar geen vervoer hebben, mogen jullie jullie leiding altijd een seintje geven Zij zoeken dan samen met jullie wel een oplossing. Steun jullie vrienden en kom mee kijken naar hun werk! Wij vragen jullie om 3 euro mee te brengen. De rest legt de leiding bij! We rekenen dat het toneel 3 uur duurt!

 

Hopelijk allemaal tot dan!!

 

 

Amai mannekes,

Wat heeft de redactie gehoord? Hebben jullie het rechter lokaal geschilderd? En blijkbaar is het goed gelukt? We hebben inderdaad ooggetuigen die ons verklaard hebben dat het prachtig is waarvoor proficiat!

Eens kijken wat de leiding voor jullie in petto heeft deze maand.

Op zaterdag 19 november gaan we naar het toneel kijken van onze mede-leden. Het toneel gaat door in pachthof Stroykens te Duisburg. Wij gaan ‘s avonds naar de voorstelling van 19u kijken. We spreken af in Duisburg om 18u45 maar moesten jullie, kindjes, er niet geraken, mogen jullie altijd iets aan de leiding laten weten. Zij zorgen voor een oplossing. De leiding vraag 3 euro mee te brengen, de rest legt onze jeugdbeweging bij. Rond 21u30 mogen jullie mama’s en papa’s jullie oppikken!

 

Als tweede activiteit van de maand organiseren Douwe en Joyce een snoepjeskwis.  Deze gaat door op zaterdag 26 november van 14u tot 17u.  Hopelijk zijn jullie allemaal weer hartstikke van de partij.

 

Tot dan!

 

Beestige Barry’s,

Vorige maand was een succes. De ruiltocht was lachen geblazen en het bosspel was nice. Gelukkig zijn we nog maar 2 maanden ver, wat wilt zeggen dat er nog veel grootse dingen te gebeuren staan! Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de volgende activiteit, want na de actievere dingen van vorige maand gaan we het nu even rustig aan doen.

Jaja! Want wij gaan op 12 november een Cinémake plegen! Meer informatie volgt nog, aangezien we de uren van bepaalde films nog niet exact weten.

Op zaterdag 26 november gaan we nog eens iets speciaals doen. Dit hebben we ooit nog maar 1 keer eerder gedaan, en we denken niet, dat de huidige generatie Barry’s daar bij was. We gaan namelijk een Pizzquiz doen! Haha! Wat dit raadselachtig spel inhoudt, verklappen we nog niet. Jullie zijn welkom in het lokaal van 14u tot 17u!

Kwestie van de spanning erin te houden ;)


Tot dan!

 

Beste preihistorische schatten,

Het is alweer tijd om wat geld in kas te krijgen en dat doen we zoals elk jaar met ons geweldig succesvol frietkot. Deze keer gaat het frietkot door op vrijdag 25 november vanaf 18u. Die avond gaat ook onze maandelijkse gezellige door dus we blijven bakken tot we erbij neervallen. Mobiliseer familie, vrienden, kennissen, … om frietjes te komen eten! Hulp is altijd welkom! Preikoppen, jullie krijgen nog een mail met alle info!

See you all there!!

Bé : 0485/84.63.41

 

Oldies, oldies, oldies,

Het alweer tijd voor onze derde gezellige! En deze keer gaan we er hard tegen aan! We krijgen deze maand bezoek om onze Makke zijn verjaardag te vieren!Op vrijdag 25 november zijn jullie allemaal welkom om mee te komen vieren. We maken plaats in ons lokaal en heten Falanx van harte welkom! Zij zullen ons voor een tijdje voorzien van schitterende nederlandstalige Metal! De muzikanten zijn ons wel best bekend! Voor wie dit groepje nog niet kent en nog niet weet wie er deel van uitmaakt, moet zeker een kijkje komen nemen! Om 21u gaan onze deuren open! Diezelfde avond is het ook frietkot dus wees er optijd bij en prik nog een frietje mee! 

 

Wij willen jullie er allemaal graag nog eens aan herinneren jullie in te schrijven. Gelieve dit zo snel mogelijk te doen want anders ontvangen jullie geen krantjes meer!

Vanaf dit jaar is het enkel mogelijk om in te schrijven via de site en via overschrijving. Het lidgeld bedraagt nog steeds €10 en kan gestort worden op volgend rekeningnummer: 001-4497658-38. verzekering? Bedankt!

 

Archief